D. Karadeniz ekibinde transfer!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, Brezilyalı oyuncu Clarissa Dos Santos'ı transfer etti.    Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, uzun süre transfer görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı oyuncu Clarissa Dos Santos

D. Karadeniz ekibinde transfer!
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, Brezilyalı oyuncu Clarissa Dos Santos'ı transfer etti. 
 
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, uzun süre transfer görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı oyuncu Clarissa Dos Santos ile anlaşma sağladı. Transfere ilişkin açıklama yapan Orduspor Genel Koordinatörü Oktay Yamakoğlu, uzun forvet ve pivot pozisyonunda oynayan 1.85 boyunda olan 27 yaşındaki Clarissa Dos Santos ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını ve oyuncunun takıma önemli katkıları olacağını söyledi.
 
"SAVAŞÇI BİR KARAKTERE SAHİP"
 
Yapılan transfer ile rotasyon sıkıntısını en aza indirgeyeceklerini belirten Yamakoğlu, "Yeni oyuncumuz takıma olumlu anlamda katkıları olacaktır. Oyuncumuz savaşçı bir karaktere sahip. Kadromuzun dar olması ve rotasyon yapamadığımız için ribauntlarda takım olarak sıkıntılarımız vardı. İstediğimiz bir oyuncuyu transfer ederek rotasyonumuzu genişlettik ve daha da güçlendik" dedi.
 
"OYUNCUMUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ MAÇINA YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"
 
Yamakoğlu, hafta sonu Yakın Doğu Üniversitesi ile önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Clarissa Dos Santos'un bu maçta oynayıp oynayamaması Brezilya'dan gelecek evrakların sonucunda netlik kazanacak. Biz elimizden geleni yapıp oyuncumuzu Yakın Doğu Üniversitesi maçına yetiştirmek istiyoruz. Ayrıca oyuncumuzun sağlık kontrollerinin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şükrü Mercan'a da teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.
 
20160126aw642861_01.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler