Çürük diş için gitti,dilini kestiler!

Çürüyen dişini çektirmek için Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne giden bir kadın, dilinin kesildiğini iddia etti. Diline 2 dikiş atılan kadın, polise giderek şikayetçi oldu.Olay, önceki gün Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Karşıy

Çürük diş için gitti,dilini kestiler!


Çürüyen dişini çektirmek için Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne giden bir kadın, dilinin kesildiğini iddia etti. Diline 2 dikiş atılan kadın, polise giderek şikayetçi oldu.

Olay, önceki gün Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Karşıyaka Mahallesi'nde oturan Muhsine Esen, çürük dişini çektirmek için Sağlık Merkezi'nde görevli Dr. G.A.'nın muayenehanesine gitti. İddiaya göre, diş çekimi sırasında Esen'in dili kesildi.

Kendisine vurulan anestezi yüzünden dilinin kesildiğini evde fark ettiğini öne süren talihsiz kadın, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek diş hekiminden şikayetçi oldu. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diline 2 dikiş atılan Esen, "Yasal yollardan hakkımı arayacağım" dedi. Öte yandan G.A. ise iddiaları reddederek hastanın diline zarar vermediğini söyledi.

"DİLİMİN KESİK OLDUĞUNU GÖRÜNCE AZ DAHA BAYILACAKTIM"
Çürük dişi için aynı gün içinde 3 defa Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne gittiğini ve bunu merkezde bulunan güvenlik kameralarıyla ispatlayabileceğini söyleyen Muhsine Esen, "Doktora çürük dişimi çektirmek için gittiğimde, bana başka çürüklerimin de olduğunu ve çekilmesi gerektiğini söyledi. Ben de kabul ettim. İğneyi yaptıktan sonra 10 dakika bekledim. Daha sonra beni içeri alıp çekim yaparken dişimi kırmış. İşimiz bittikten sonra evime gitmek üzere yola çıktım. Diş kökünün yerinde olduğunu fark edip tekrar doktorun yanına gittim. Bana, 'Pazartesi gel, ameliyatla kalan parçayı alalım' dedi. İkinci defa eve gitmek üzere yola çıkmışken bu sefer diş etimin sarkmış olduğunu fark ettim. Yine geri dönüp aynı doktora diş etimi kestirmek istedim. 'Bana doktorluğu sen mi öğreteceksin?' diye cevap verdi. Ama yine de sarkan diş etimi kesti. Eve gittiğimde ağrı başladı. Aynaya baktığımda dilimin kesik olduğu gördüm. Devamlı kan geliyordu, az daha bayılacaktım. Hemen Torbalı Devlet Hastanesi acil servisine başvurdum, İzmir'e yönlendirdiler. Dilime 2 dikiş atıldı" dedi.

Dört gündür yemek yiyemediğini söyleyen Muhsine Esen, "Meyve suyu ile besleniyorum. Doktor dişimi çekerken bir ara, 'Acıdı mı?' diye sordu. Meğerse dilimi kesmiş. Polise giderek şikayetçi oldum. Yasal yollardan hakkımı arayacağım. Yanlışlıkla bile olsa insan, 'Dilinizi kestim, dikelim' falan der. Hiç bahsetmeden dilim yarık halde beni eve gönderdi" ifadelerini kullandı.

"HASTANIN DİLİNİ KESMEDİM"
İddia sahibi Muhsine Esen isimli hastanın kendisine 'çürük diş' nedeniyle geldiğini doğrulayan G.A. ise, yöneltilen iddiaları kabul etmediğini belirterek, "Hastanın dişini çekerken sık sık karşılaştığımız gibi diş kökü kırıldı. Uyuşma olmadığı için kendisine antibiyotik yazdım ve pazartesi günü gelmesi için randevu verdik. Diş çürümelerinde karşılaştığımız bu gibi durumlarda hastanın diş eti kesilerek kenarı ayrılır. Hasta, 'Bu diş etinden rahatsız oldum' deyince koparıp aldık. Buradan ayrılırken dilinde kesinlikle kesik yoktu" diyerek kendini savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam