Çumra’da Gençlik Merkezimizin Yapımına Başlandı

 Konya Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, birçok projenin de temeli atılarak çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti. Başkan Oğuz, “Seçim vaatlerim arasında bulunan ve gençlerimize söz verdiğimiz Gençlik Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanlığı

Çumra’da Gençlik Merkezimizin Yapımına Başlandı
 
Konya Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, birçok projenin de temeli atılarak çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti. Başkan Oğuz, “Seçim vaatlerim arasında bulunan ve gençlerimize söz verdiğimiz Gençlik Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçemize kazandırılacak merkezin ihale süreci ve zemin etütleri tamamlanarak bugün itibari ile ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı ve kazısı yapılmaya başlandı. Toplam değeri 3 milyon 476 bin 150 lira olan ve 4 bin 300 metrekare alana sahip olan Gençlik Merkezi içerisinde, masa tenisi ve langırt salonu, fotoğraf banyo odası, folklor ve drama salonu, iki adet rehberlik ofisi, ilk yardım hizmetleri, 160 metrekare lokal, 336 kişilik 518 metrekare çok amaçlı salon ve salona ait soyunma odası-duş imkanı, toplantı salonu, seminer salonu, kütüphane hizmeti, el işleri ve maket atölyesi, zeka oyunları atölyesi, resim atölyesi, plastik sanatlar atölyesi, iki adet bilgisayar atölyesi, müzik atölyesi, iki adet çok amaçlı derslik, dinlenme terası ve kafe imkanı bulunuyor. Tamamen gençlerimize yönelik olan bu tesisin tamamlanma süresi 2 yıl olsa da ihaleyi alan firma 1 yıl içerisinde tamamlayarak teslim etmeyi planlamaktadır. Başta gençlerimiz olmak üzere Çumra’mıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam