'Cumaya gittim döncem!'

 BURSA’nın İznik İlçesi’nde, cuma namazına gitmek için marketi kapatan personel, o sırada arka reyonları dolaşan müşteriyi içeride unuttu. Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Selçuk Mahallesi Selçuk Sokak'taki markette meydana geldi. Cuma namazına gitmek i

'Cumaya gittim döncem!'

 

BURSA’nın İznik İlçesi’nde, cuma namazına gitmek için marketi kapatan personel, o sırada arka reyonları dolaşan müşteriyi içeride unuttu.
 
Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Selçuk Mahallesi Selçuk Sokak'taki markette meydana geldi. Cuma namazına gitmek için hazırlanan market personeli, son müşterinin de alışverişini tamamlayarak çıktığını zannederek, marketi kilitledi. O sırada alışveriş için gelen ve arka reyonlarda bulunan bir müşteri ise fark edilmedi. Personel, cuma namazına gitmek için üzere marketin kapısını kilitleyerek caminin yolunu tuttu. Dalgın müşteri İdris Küçük, dakikalar sonra marketin kapılarının kapalı olduğu fark edince camdan sesini duyurmaya çalıştı. Paniğe kapılan Küçük, daha sonra '155 Polis İmdat' telefonunu arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, market personeline ulaşarak kapıyı açtırdı.
 
Polis tarafından kurtarılan İdris Küçük, içerde alışverişini tamamladıktan sonra kasaya gittiğini belirterek, "Kasada kimse yoktu. Markette de kimsenin olmadığını fark edemedim. Kapılar da kapalı olunca polisi aramak zorunda kaldım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler