Cübbeli'ye tutuklama talebi!

Savcılıkça ifadeleri alınan Ahmet Mahmut Ünlü ve Nejat Ergin'in de aralarında bulunduğu 7 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Türkiye güzeli Neslihan Önder ve 5 kişi serbest bırakıldı. Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç ör

Cübbeli'ye tutuklama talebi!

Savcılıkça ifadeleri alınan Ahmet Mahmut Ünlü ve Nejat Ergin'in de aralarında bulunduğu 7 kişi, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Türkiye güzeli Neslihan Önder ve 5 kişi serbest bırakıldı.

 Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 kişiden, "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ve Nejat Ergin'in de de aralarında bulunduğu 7'si, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Türkiye güzeli Neslihan Önder ve Nejat Ergin'in oğlu Yiğit Ergin'in de aralarında bulunduğu 6 kişi ise serbest bırakıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Soruşturma kapsamında sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Ünlü, soruşturma Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından yaklaşık 5 saat sorgulanmış daha sonra tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemedeki sorgusunun başlamasından önce Ünlü, ani şeker yükselmesi ve tansiyon şikayeti ile ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan yine tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen ismi öğrenilemeyen bir kadın şüpheli de rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

'CÜBBELİ AHMET HOCA' MÜŞAHEDE ALTINDA

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanması istemiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemede rahatsızlanarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün müşahede altına alındığı öğrenildi. Ünlü'nün basın danışmanı Özay Oral, hastane önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Oral, "Hocamız biliyorsunuz, ifade verdi. Şekeri ve tansiyonu yükseldi. Bu nedenle hastaneye kaldırıldı. Şuanda doktor müşahede altında tutulmasına karar verdi. Ne zaman taburcu olacağı henüz belli değil" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler