Cübbeli Trabzon'a geliyor!

Trabzon Müftülüğü’ne bağlı Pelitli Kuran Kursunun 2010-2011 yılında başarılı olan öğrencileri için organize ettiği ‘İcazet’e bu yıl Cübbeli Ahmet hoca davet edildi.24 Temmuz’da Trabzon Müftülüğü’ne bağlı Pelitli Kuran Kursunda yapılacak olan icazet daveti

Cübbeli Trabzon'a geliyor!

Trabzon Müftülüğü’ne bağlı Pelitli Kuran Kursunun 2010-2011 yılında başarılı olan öğrencileri için organize ettiği ‘İcazet’e bu yıl Cübbeli Ahmet hoca davet edildi.

24 Temmuz’da Trabzon Müftülüğü’ne bağlı Pelitli Kuran Kursunda yapılacak olan icazet davetini kabul eden Cübbeli Ahmet Hocanın Kendisinden önce isminin Trabzon’a ulaşması insanlar üzerinde ne kadar etkili olduğunu gösterirdi. Yetkililer, sadece Karadeniz’in değil tüm Türkiye’nin bu icazete yoğun ilgi gösterdiğini ifade ettiler. Pelitli Kur’an Kursu’ndaki yapacağı sohbet esnasında, sadece binanın içerisinde yaklaşık 7 bin kişinin sohbette hazır bulunacağını söyleyen yetkililer, kalabalığın sokak ve caddeleri de tıklım tıklım dolacağını ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam