Cübbeli Ahmet dizilere çattı!

Antalya'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen Uluslararası Konyaaltı Kitap Fuarı'na Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü katıldı.Konyaaltı Belediyesi öncülüğünde Kent Meydanı'nda düzenlenen fuara konuşmacı olarak katılan Cübbeli Ahmet Hocayı dinleme

Cübbeli Ahmet dizilere çattı!

Antalya'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen Uluslararası Konyaaltı Kitap Fuarı'na Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü katıldı.

Konyaaltı Belediyesi öncülüğünde Kent Meydanı'nda düzenlenen fuara konuşmacı olarak katılan Cübbeli Ahmet Hocayı dinlemeye gelenler salonu hınca hınç doldurdu.

Dinleyicilerin yerlerde oturarak katıldığı söyleşide Cübbeli Ahmet Hoca sık sık dizileri ve filmleri eleştirdi. Dizi, film ve romanları aslı astarı olmayan şeyler olarak nitelendiren Cübbeli Ahmet Hoca, kıyametin kopacağı anı ise balon patlatmasına benzetti. "Balon nasıl genişler, genişler patlarsa kıyamette öyle kopacaktır" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, Kuran-ı Kerim tevsirlerinin incelenmesi tavsiyesinde bulundu.

Ehli sünnet dışı sapık ilahiyatçıların tevsirlerinin okunmaması gerektiğini de belirten Cübbeli Ahmet Hoca, söyleşisinin ardından ise kendisini dinlemeye gelenler için kitaplarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam