Çorum’dan Kısa Kısa

Çorum’un Osmancık ilçesinde çıkan yangında bir ev kül oldu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kuzköy köyünde yaşayan M.G.’ye (67) ait evin çatı kısmında elektrik tesisatındaki arızadan dolayı yangın çıktı. M.G.’ye ait evin tamamen yandığı olayda büyük ç

Çorum’dan Kısa Kısa
Çorum’un Osmancık ilçesinde çıkan yangında bir ev kül oldu. 
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kuzköy köyünde yaşayan M.G.’ye (67) ait evin çatı kısmında elektrik tesisatındaki arızadan dolayı yangın çıktı. M.G.’ye ait evin tamamen yandığı olayda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
 
- MANTARDAN ZEHİRLENDİLER
 
ÇORUM (İHA) - Çorum’da ve Alaca ilçesinde araziden topladıkları mantarları yiyen 3 kişi zehirlendi.
Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Seydim köyünde yaşayan A.E. (77) araziden topladığı mantarı yeyince zehirlendi. Çorum Eğitim ve araştırma hastanesi’ne kaldırılan A.E.’nin hayati tehlikesinin mevcut olduğu öğrenildi. Alaca ilçesine bağlı İmat köyünde ise G.H. adlı şahıs araziden topladıkları yemesi sonucu zehirlenerek İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Merkeze bağlı Çatak köyünde ise M.T. adlı şahıs, araziden topladığı mantarları yeyince zehirlendi. Hayati tehlikesi bulunan şahıs, Çorum Eğitim ve araştırma hastanesi7nde tedavi altına alındı.
 
- MECİTÖZÜ’NDE YANGIN
 
ÇORUM (İHA) - Çorum’un Mecitözü ilçesinde çıkan yangında bir ev kül oldu.
Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Elvançelebi köyünde M.K.’ya (79) ait evde elektrik kontağından yangın çıktı.
Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. Herhangi can kaybının yaşanmadığı yangında M.K.’ya ait ev tamamen yandı.
 
- İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 6 YARALI
 
ÇORUM (İHA) - Çorum’un Bayat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, İshaklı köyünden Bayat ilçesine seyir halinde olan Ü.E. yönetimindeki otomobil havanın yağışlı olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen A.A. yönetimindeki otomobille çarpıştı.
Kazada her iki araç sürücüsü ve otomobillerde yolcu olarak bulunan S.A., R.U., V.K. ve O.K. yaralandı. Yaralılar ambulanslar Bayat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan hayati tehlikesi olan A.A. ve S.A. buradaki ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler