Çöpten çıplak adam çıktı!

Alınan bilgiye göre, Hacı Bayram Camii’nde sabah namazından çıkanlar, Gülbaba Türbesi’nin yanındaki çöp konteynırı içinde bir kişinin çıplak olarak bulunduğunu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri konteynırın içinde üzerinde elbise olmayan

Çöpten çıplak adam çıktı!

Alınan bilgiye göre, Hacı Bayram Camii’nde sabah namazından çıkanlar, Gülbaba Türbesi’nin yanındaki çöp konteynırı içinde bir kişinin çıplak olarak bulunduğunu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri konteynırın içinde üzerinde elbise olmayan bir kişinin olduğunu görerek sağlık ekiplerinden yardım istedi. Polisin yaptığı çalışmada, isminin Yasin S. olduğu belirlenen kişinin 06 EB 152 plakalı otomobilden inerek konteynırının içine girdiği tespit edildi. Polis ve özel güvenlik görevlileri, çıplak durumdaki kişiyi konteynırın içinden çıkarak ambulansa bindirdi. Yasin S. ambulans ile Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam