Çöpteki şantajcı!

Bursa’da evli bir işadamı, sevgilisiyle sevişme anlarını kameraya alıp taşınabilir belleğe aktardı. Daha sonra belleği kasasına sakladı. Fabrikaya giren hırsızlar kasayı çaldı ve paraları alıp belleği de çöpe attı. Belleği çöpte bulan bir kişi, görüntüler

Çöpteki şantajcı!

Bursa’da evli bir işadamı, sevgilisiyle sevişme anlarını kameraya alıp taşınabilir belleğe aktardı. Daha sonra belleği kasasına sakladı. Fabrikaya giren hırsızlar kasayı çaldı ve paraları alıp belleği de çöpe attı. Belleği çöpte bulan bir kişi, görüntüleri izledikten sonra kadına ulaşarak şantaj yaptı...

Yıldırım İlçesi’nde küçük bir tekstil fabrikası bulunan evli ve iki çocuk babası işadamı R.T. (44), “Fantezi olsun” diye sevgilisi A.H. (27) ile ilişkisini yatak odasına koyduğu kamera ile kaydetti. Görüntüleri taşınabilir belleğe aktaran işadamı, beleği de kimsenin eline geçmesin diye kasasına kilitledi. Ancak bir hafta önce fabrikaya giren hırsızlar, içinde birmiktar para, ziynet eşyası ve taşınabilir bellek bulunan kasayı çalarak kayıplara karıştı. İşadamı da polise giderek şikâyetçi oldu.

ÇÖPTEKİ ŞANTAJCI

Kasayı parçalayan hırsızlar, içindeki nakit para ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra, kasayı ve belleği çöpe attılar. İşsiz olduğu öğrenilen İlhan A. (33), çöpleri karıştırırken taşınabilir belleği buldu. Daha sonra bir internet kafeye gidip bilgisayara bağladığı bellekteki kişisel bilgileri karıştırırken, seks görüntülerini gördü. Görüntülerdeki kadının, bellekte yer alan Facebook adresinden A.H. olduğunu tespit etti. İlhan A., internetten A.H.’yemesaj atarak elinde seks görüntüleri olduğunu, 12 bin liraya bu görüntüleri kendisine vereceğini ve yazdığı telefon numarasını aramasını istedi.

POLİSİN BASKINI

Bunun üzerine genç kadın, olayı işadamı sevgilisine anlattı. R.T. de hırsızların kendisine şantaj yaptığını söyleyerek, yakalanmaları için polise başvurdu. Polis, genç kadına numaraları tespit edilmiş paraları vererek, telefon numarasını aramasını ve bir buluşma yeri vermesini söyledi. A.H., şantajcıyı arayarak bir alışverişmerkezinde buluşmak istediğini ve 12 bin lira ile geleceğini söyledi. Buluşma yerine gelen şantajcı, paraları kadından alırken çevrede bekleyen polislerce suçüstü yakalandı.

TAMAMEN TESADÜF

Polis ilk olarak İlhan A.’nın kasayı çalan hırsızlardan birisi olduğundan şüphelendi. Ancak zanlının verdiği ifadede hırsızlık olayı ile ilgili olmadığı, tamamen tesadüf eseri görüntüleri bulduğu ortaya çıktı. İlhan A. “şantaj” suçundan çıkarıldığımahkemede tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis şimdi hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam