Çöl sıcakları kaç gün sürecek?

  Sıcaklık, yurt genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyrederken, çöl sıcakları nın Pazar ve Pazartesi günleri de etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların güney ve güneydoğuda yer yer 40 dereceyi aşması bekleniyor.YÜKSEK SICAKLIK U

Çöl sıcakları kaç gün sürecek?

 

 

Sıcaklık, yurt genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyrederken, çöl sıcakları nın Pazar ve Pazartesi günleri de etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların güney ve güneydoğuda yer yer 40 dereceyi aşması bekleniyor.

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

 

BÖLGELERİMİZDE HAVA

 

MARMARA: Az bulutlu açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla kuzeydoğusunun çok bulutlu, bugün (Pazar) öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler