Çocukların bindiği Traktör devrildi: 1 ölü

Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Kuytucak Köyü'nde 14 yaşındaki H.M.K.'nin kullandığı ve çocukları gezdirmek için bindirdiği traktör devrildi. Traktörün altında kalan H.M.K. ağır yaralandı, 7 yaşındaki Hamiti Polat Işık öldü.Kaza, bugün öğle saatlerinde Ku

Çocukların bindiği Traktör devrildi: 1 ölü

Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Kuytucak Köyü'nde 14 yaşındaki H.M.K.'nin kullandığı ve çocukları gezdirmek için bindirdiği traktör devrildi. Traktörün altında kalan H.M.K. ağır yaralandı, 7 yaşındaki Hamiti Polat Işık öldü.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Kuytucak Köyü'ndeki Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akrabalarına ait römorksuz traktörü gezmek için izinsiz alan H.M.K., yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocukları traktöre bindirerek köy sokaklarında tur attı. Bir süre sonra traktör henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada, H.M.K. ile yanındaki çocuklardan Hamiti Polat Işık, traktörün altında kaldı. Ağır yaralanan H.M.K. Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Hamiti Polat Işık yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, diğer 2 çocuğun yara almadan kurtulduğu kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam