Çocuklara kızdı mermi yağdırdı!

Gaziantep’te, sokakta gürültü yapan çocuklara kızan şahıs, evinin balkonundan pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu şahsın oğlu ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden M.D., sokakta

Çocuklara kızdı mermi yağdırdı!

Gaziantep’te, sokakta gürültü yapan çocuklara kızan şahıs, evinin balkonundan pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu şahsın oğlu ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. 


Edinilen bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden M.D., sokakta oynayan çocukları gürültü yaptığı için uyardı. Birkaç kez uyarı yapan M.D., daha sonra çocuklar ve aileleriyle tartıştı. İddiaya göre çocuklar yeniden gürültü çıkarınca eve giren M.D., pompalı tüfeğini alarak balkona çıktı. Sağa sola ateş açmaya başlayan M.D., mahalleliye korku dolu dakikalar yaşattı. Açılan ateş sonucu M.D.’nin oğlu Y.E.D. ile mahalleye misafirlik için gelen 35 yaşındaki Ö.K. ve ismi öğrenilemeyen 6 yaşındaki bir çocuk yaralandı.


Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ilk gelen sağlık ekipleri ise, yaralılardan ikisini Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne, bir yaralıyı da 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Yaralılardan Y.E.D. ve Ö.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın hemen ardından silahla birlikte gözaltına alınan M.D., ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Görgü tanıkları ise, çocuk kavgası yüzünden çıkan tartışmayı yatıştırmak için şahısla konuşmak istediklerini, ancak bir anda pompalı tüfekle balkona çıkan şahsın sağa sola ateş açtığını ve oğlu ile birlikte toplam 3 kişiyi yaraladığını söylediler.
Polis olay sonrası; evde, balkonda, bahçede ve sokak üzerinde, olayla ilgili delil arad

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam