Çocuklar serinlemek için ölümü göze alıyorlar!

Tokat’ta tehlikeye aldırmadan köprüden Yeşilırmak’a atlayan çocuklar yürekleri ağızlara getirdi.Tokat’ta hava sıcaklıklarının 32 dereceye kadar çıkması sonucu çocuklar ırmak ve kanallara akın etti. Devlet Hastanesi karşısından geçen Yeşilırmak’ta serinlem

Çocuklar serinlemek için ölümü göze alıyorlar!

Tokat’ta tehlikeye aldırmadan köprüden Yeşilırmak’a atlayan çocuklar yürekleri ağızlara getirdi.

Tokat’ta hava sıcaklıklarının 32 dereceye kadar çıkması sonucu çocuklar ırmak ve kanallara akın etti. Devlet Hastanesi karşısından geçen Yeşilırmak’ta serinlemeye çalışan çocuklar tehlikeye meydan okuyor. ÇEDAŞ Köprüsü’nden yaklaşık 4-5 metre yüksekten suya atlayan çocuklara polis ve belediye ekiplerinin uyarıları yetersiz kalıyor. Tokat’ta oteller haricinde halkın kullanabileceği havuz olmadığı için ırmağa girmek zorunda kaldıklarını ifade eden çocuklar yetkililerden havuz yapılmasını bekliyor. 7. sınıf öğrencisi Okan Uçar, “Biz burada yüzüyoruz. Boğulsak kimin suçu? Havuz yok, olan havuzlarda paralı” diye konuştu.

Gıj Gıj Dağı yolu üzerindeki şelalenin önünden geçen kanala giren gençler de olası felaketle burun buruna. Yaklaşık 2 metre derinliğinde ve akıntı olan kanala atlayan gençler adeta ölüme meydan okuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam