Çocuk ölümüne neden oldu

Batman'da park ettiği araçta bıraktığı 5 yaşındaki oğlunun el frenini indirmesi sonucu hareket eden araç ile duvar arasında kalan baba hayatını kaybetti.İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bir yemek fabrikasında aşçı olarak çalışan Yusuf Tarhan

Çocuk ölümüne neden oldu

Batman'da park ettiği araçta bıraktığı 5 yaşındaki oğlunun el frenini indirmesi sonucu hareket eden araç ile duvar arasında kalan baba hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bir yemek fabrikasında aşçı olarak çalışan Yusuf Tarhan (31) oğlu Umut Tarhan'ın da (5) bulunduğu 06 BU 4680 plakalı ticari araç ile Belde Mahallesi 3215-A Sokak'taki evlerine geldi.
 
Tarhan'ın aldığı eşyaları eve bırakmak için el frenini çekerek araçtan inmesinin ardından oğlu Umut Tarhan, aracın el frenini indirdi.
 
Hareket eden ve yokuş aşağı ilerleyen aracı gören Yusuf Tarhan, aracı durdurmaya çalıştığı sırada araç ile duvar arasında sıkıştı.
 
Olay yerinde hayatını kaybeden Tarhan'ın cesedi, otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Batman Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler