'Çocuğa karşı eziyet' tutuklattı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, vücudunda işkence izleriyle gece yarısı polis tarafından bulunan 6 yaşındaki Ali'nin annesi H.E. ve nikahsız yaşadığı eşi Ö.T. yakalandı. Karı koca, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.Bulunmaları için Ceyhan İlçe Emniy

'Çocuğa karşı eziyet' tutuklattı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, vücudunda işkence izleriyle gece yarısı polis tarafından bulunan 6 yaşındaki Ali'nin annesi H.E. ve nikahsız yaşadığı eşi Ö.T. yakalandı. Karı koca, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bulunmaları için Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün özel ekip kurduğu Ali'nin ailesi, yakalandı. İşkence gören Ali'nin fotoğrafıyla mahalleleri dolaşan ve vatandaşlara tek tek çocuğun kim olduğunu soran polisler, Muradiye Mahallesi'nde anne ve nikahsız yaşadığı eşini gözaltına aldı. Sorguya alınan ve psikolojisi yerinde olmadığı belirtilen anne H.E., Ali'yi dövdüklerini kabul etti. İkisi de çalıştığı için çocuğu bırakacakları yer olmadığından eve kapattıklarını söyleyen anne, evde eşyayı dağıttığı gerekçesiyle Ali'yi dövdüklerini kabul etti.

H.E. ve Ö.T., sorgularının ardından, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan sevk edildikleri nöbetçi mahkemede tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam