Cizre'de olaylı gece

 ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde yolu barikatlarla kapatarak yasa dışı gösteri yapan gruplara polis müdahalede etti. Ara sokaklara kaçan göstericiler ile polis arasında kovalamaca oldu. Olaylar sırasında yaklaşık 10 dakika silah sesleri duyuldu. Cizre'de yakla

Cizre'de olaylı gece

 

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde yolu barikatlarla kapatarak yasa dışı gösteri yapan gruplara polis müdahalede etti.
 
Ara sokaklara kaçan göstericiler ile polis arasında kovalamaca oldu. Olaylar sırasında yaklaşık 10 dakika silah sesleri duyuldu.
 
Cizre'de yaklaşık 200 kişilik grup, Abdullah Öcalan'ın avukatları ile görüştürülmemesini bahane ederek dün gece Cizre- İdil yolunu barikatlarla kapatıp lastik yaktı. Bölgeye sevk edilen polislere molotof kokteyli, havai fişek, taş, ses bombası ve yağlı boya ile saldıran göstericilere basınçlı su ve gaz bombası ile müdahale edildi. Güvenlik güçleri ses bombası atan göstericilere basınçlı su ve gaz bombaları kullandı.
 
Göstericilerin ara sokaklara kaçması üzerine Cizre'de görevli Emniyet Özel Harekat timleri de sevk edildi. Zırhlı araçlarla bölgeye gelen özel harekat timlerinin ara sokaklara girmesi sırasında yaklaşık 10 dakika silah sesleri duyuldu. Özel harekat timlerinin gelmesi ile göstericiler ara sokaklara kaçarken, Cudi ile Nur Mahallesi'ndeki olaylar geç saatlere kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam