Cinsel organından vuruldu

Ayrıldığı kız arkadaşı, 28 yaşındaki T.E.'nin arkadaşlık yaptığı 33 yaşındaki Engin Bahadır'ı pompalı av tüfeğiyle cinsel organından vurdu.Samsun'da 34 yaşındaki İsa Sekmanoğlu, ayrıldığı kız arkadaşı 28 yaşındaki T.E.'nin arkadaşlık yaptığı 33 yaşındaki

Cinsel organından vuruldu

Ayrıldığı kız arkadaşı, 28 yaşındaki T.E.'nin arkadaşlık yaptığı 33 yaşındaki Engin Bahadır'ı pompalı av tüfeğiyle cinsel organından vurdu.

Samsun'da 34 yaşındaki İsa Sekmanoğlu, ayrıldığı kız arkadaşı 28 yaşındaki T.E.'nin arkadaşlık yaptığı 33 yaşındaki Engin Bahadır'ı pompalı av tüfeğiyle cinsel organından vurdu. Polis tarafından yakalanan Sekmanoğlu, mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bekar olan ve inşaatlarda çalışan İsa Sekmanoğlu, T.E. ile tanıştı. Birlikte çıkmaya başladı. Ancak ikili bir süre sonra ayrıldı. T.E. ayrıldıktan sonra bu sefer İsa Sekmanoğlu'nun arkadaşı olan Engin Bahadır ile çıkmaya başladı.

Bunun üzerine 2 arkadaşın arası bozuldu. Sekmanoğlu ile Engin Bahadır kavga etti.

Dayak yiyen İsa Sekmanoğlu, iddiaya göre çay ocağının önüne park ettiği otomobilinden aldığı pompalı av tüfeğiyle iki kez havaya bir kez de Engin Bahadır'a ateş etti.

Açılan ateş sonucu kasığından ve cinsel oranından yaralanan Bahadır hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis tarafından yakalanan İsa Sekmanoğlu ifadesinde, "Benim T.E. ile daha önce çıktığımı öğrenmiş ve her gördüğü yerde laf atıp ters ters bakıyordu.

Çay ocağının önünde otururken karşılaştık. Bana yine ters ters bakıp hakaret edip saldırdı. Daha sonra da bu olay meydaha geldi" dedi.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler