Cinnet getiren baba katliam yaptı: 6 ölü, 4 yaralı

 Bağcılar'da cinnet getiren baba ailesinden 9 kişiyi vurup intihar etti. Olayda 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı Olay saat 23.30 sıralarında Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/3 Sokak'taki 5 katlı binanın beşinci katındaki dairede meydana geldi. Tekstil işiyle

Cinnet getiren baba katliam yaptı: 6 ölü, 4 yaralı

 

Bağcılar'da cinnet getiren baba ailesinden 9 kişiyi vurup intihar etti. Olayda 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı
 
Olay saat 23.30 sıralarında Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/3 Sokak'taki 5 katlı binanın beşinci katındaki dairede meydana geldi.
 
Tekstil işiyle uğraştığı öğrenilen Engin Sargık (36), henüz öğrenilemeyen nedenle cinnet getirdi. Engin Sargık, eşi Sacide (38), çocukları Suzan (17), Salih (16), Sevda (15), Gülcan(14), Ercan (11), Erhan (8), Abidin (5) ile kardeşi Bayram Sargık'ı siyahla başlarından vurdu. Engin Sargık son kurşunu da kendi kafasına sıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Sevda, Suzan, Salih ve Bayram Sargık'ın cesetleriyle karşılaştı.
 
ÖLÜ SAYISI 6'YA YÜKSELDİ
Durumları ağır olan 6 yaralı ise çevre hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuklardan Gülcan ile Abidin de tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Baba Engin Sargık'ın da kaldırıldığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Diğer yaralılarının da durumunun ağır olduğu kaydedildi.
 
"BİR SIKINTILARINI GÖRMEDİK"
Olay yeri Sargık ailesinin yakınlarının akınına uğradı. Basın mensuplarına tepki gösteren akrabalar, polis aracıyla karakola götürülerek ifadelerine başvuruldu. Barbaros Mahallesi Muhtarı Tuncay Fırat, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fırat, "2-3 yıldır mahallede oturuyorlardı. Bir sıkıntılarını görmedik. Sakin bir kişiydi" dedi. Çevre sakinleri de çok sayıda silah sesi duyduklarını ifade etti. 
Evdeki 4 ceset incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam