Cinnet dehşeti: 3 ölü

Peyami Safa Mahallesindeki evlerinde cinnet getiren 41 yaşındaki polis memuru Burhan Demirel, beylik tabancasıyla eşi Demet Demirel (32) ve kızı Zeynep Demirel’i (11) vurdu. Burhan Demirel, daha sonra aynı silahla intihar etti. Burhan Demirel ve eşi olay

Cinnet dehşeti: 3 ölü

Peyami Safa Mahallesindeki evlerinde cinnet getiren 41 yaşındaki polis memuru Burhan Demirel, beylik tabancasıyla eşi Demet Demirel (32) ve kızı Zeynep Demirel’i (11) vurdu. Burhan Demirel, daha sonra aynı silahla intihar etti. Burhan Demirel ve eşi olay yerinde, çiftin 11 yaşındaki kızı ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın duyulmasının ardından eve koşan Burhan Demirel’in yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Demirel’in Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalıştığı öğrenildi.

a57dacdc-9506-47aa-b8f7-c7a064866b01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler