"Cinnet" 4 kişi öldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren işsiz şahıs, oğlunu, karısını ve kaynanasını tüfekle vurduktan sonra intihar etti.Olay, saat 15.50’de Bağlık Mahallesi 1. Sakindere Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir işsiz olan Durukan

"Cinnet" 4 kişi öldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren işsiz şahıs, oğlunu, karısını ve kaynanasını tüfekle vurduktan sonra intihar etti.

Olay, saat 15.50’de Bağlık Mahallesi 1. Sakindere Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir işsiz olan Durukan Akcan (30), cinnet geçirerek önce 8 yaşındaki oğlu Resul Kağan Akcan’ı, ardından da 28 yaşındaki eşi Elif Akcan ile kaynanasını av tüfeği ile vurduktan sonra silahı başına dayayarak intihar etti. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayda anne Elif Akcan ile intihar eden Durukan Akcan olay yerinde hayatını kaybederken, 8 yaşındaki Resul Kağan Akcan ile kaynana hastanede hayatını kaybetti.

Komşuları Akcan ailesinin yaklaşık 10 gün önce mahalleye taşındığını ve olayın neden gerçekleştiğini bilmediklerini söylediler. Mahalle sakinlerinden Ecevit Akdeniz, silah seslerini duyunca evin yanına çıkmak istediklerini ancak şahsın sağa sola ateş etmesi nedeniyle korkup geri döndüğünü söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler