Cinayet zanlısı aile serbest!

 Dikbıyık beldesi Gelemen mevkisinde bulunan bir çeşmenin yanında 10 yıl önce geceleyin silahlı saldırıya uğrayan M.U.B. (31), hayatını kaybetmişti. Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen zaman içinde cinayeti aydınlığı kavuşturamayıp olay faili meç

Cinayet zanlısı aile serbest!

 

Dikbıyık beldesi Gelemen mevkisinde bulunan bir çeşmenin yanında 10 yıl önce geceleyin silahlı saldırıya uğrayan M.U.B. (31), hayatını kaybetmişti. Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen zaman içinde cinayeti aydınlığı kavuşturamayıp olay faili meçhul kalınca Çarşamba Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinden yardım istedi. Cinayet Bürosu ekipleri, özel görevlendirilmeyle kapanan dosyayı açarak soruşturma başlattı. Dosyayı ve daha önceki ifadeleri inceleyen polis, 10 yıl önce askerlik yapmış Erzurumlu bir ere ulaşarak olay akşamı ölen şahsı kardeşi M.B.'nin aracında gördüğünü ve kımıldamadan yatar halde olduğunu söyledi. Olayla ilgili daha önce jandarma tarafından ifadelerine başvurulan ölen şahsın babası S.B. (66) ve kardeşleri M.B. (32) ve N.B. (47) gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan aile fertleri haklarındaki suçlamaları kabul etmediler. Bugün Çarşamba Adliyesi'ne sevk edilen baba ve 2 oğlu, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam