Cihangir şokta !

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadına sokak ortasında tecavüz etmek istediler. Cihangir'de yaşayan mimarlık fakültesi yüksek lisans öğrencisi P.İ.İstiklal Caddesi'nde arkadaşları ile buluşup bir süre eğlendi.Ardından da yürüyerek evine gitmek istedi. Ancak gen

Cihangir şokta !

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadına sokak ortasında tecavüz etmek istediler. Cihangir'de yaşayan mimarlık fakültesi yüksek lisans öğrencisi P.İ.İstiklal Caddesi'nde arkadaşları ile buluşup bir süre eğlendi.

Ardından da yürüyerek evine gitmek istedi. Ancak genç kızı takip eden 18 yaşındaki G.K.,  Saray Arkası Sokak üzerinde kimsenin olmamasını fırsat bilerek P.İ.'ye saldırdı. Ağzını kapattığı P.İ.'yi kuytu bir köşeye çekip, tecavüz etmek istedi.
 
Genç kız ise saldırganın kendisini yasladığı dükkan kepenklerini tekmeleyerek gürültü çıkarttı. Bunun üzerine saldırgan paniğe kapıldı ve genç kızın çantasını alıp, kaçtı. Mahalle sakinlerinin yardımına koştuğu P.İ. şoka girdi.
 
Hemen olay yerine gelen polis, kaçan saldırganın peşine düştü. Genç kız ise Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. G.K. polisin takibi sonucu kısa sürede Atatürk Kültür Merkezi önünde yakalandı. G.K.‘nın üzerinden genç kızın çantası bulundu. P.İ.'nin teşhis ettiği G.K. "tecavüz girişimi ve yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam