Çiğ çiğ Hamsi yediler!

Kurban Bayramı'nda vatandaşların ete yönelmesi nedeniyle balık fiyatlarında ciddi düşüşler yaşanıyor! Hamsinin kilosu 3 TL oldu!Balık fiyatlarındaki düşüş vatandaşın yüzünü güldürüyor. 13 TL'ye kadar yükselen hamsinin fiyatı bugünlerde balıkçı tezgahların

Çiğ çiğ Hamsi yediler!

Kurban Bayramı'nda vatandaşların ete yönelmesi nedeniyle balık fiyatlarında ciddi düşüşler yaşanıyor! Hamsinin kilosu 3 TL oldu!

Balık fiyatlarındaki düşüş vatandaşın yüzünü güldürüyor. 13 TL'ye kadar yükselen hamsinin fiyatı bugünlerde balıkçı tezgahlarında 3 ila 5 TL'ye kadar düştü.

Fiyatların hızlı düşüşü vatandaşları hamsiye yöneltirken, satıcılar da satışların artmasından memnun. İstanbul'un ünlü balıkçılarından Kenan Balcı da fiyatların düşmesiyle adate kendini kaybetti ve gelen müşterilerine hamsiyi çiğ çiğ yedirtti. Önce müşterilerine balığı çiğ çiğ yediren ardından da kendisi hamsiyi kılçığından ayırıp çiğ çiğ yiyen Balcı, fiyatların düşmesi nedeniyle satışlarında ciddi artışlar yaşadıklarını ve satışlardan memnun olduklarını söyledi.

Balcı ayrıca ev hanımlarına hamsiyle yapabilecekleri hamsi yemekleriyle ilgili tüyolar verdi. Hamsiyle yapılan çeşit çeşit yemekler, tadına bakanlara parmak yalattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam