CHP'yi sarsan ölüm !

 Eskişehir'de, otomobilin çarpıp kaçtığı CHP Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcısı 47 yaşındaki İsmail Görmez, kaldırıldığı hastanede öldü. Görmez'in ölümüne neden olan sürücü 25 yaşındaki Muhammet Karataş, olaydan yaklaşık 6 saat sonra polise teslim oldu. Ol

CHP'yi sarsan ölüm !

 

Eskişehir'de, otomobilin çarpıp kaçtığı CHP Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcısı 47 yaşındaki İsmail Görmez, kaldırıldığı hastanede öldü.
 
Görmez'in ölümüne neden olan sürücü 25 yaşındaki Muhammet Karataş, olaydan yaklaşık 6 saat sonra polise teslim oldu.
 
Olay, dün saat 19.00 sıralarında 75'inci Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı Otobüs Hareket Merkezi'nde kontrol görevlisi olarak çalışan ve aynı zamanda CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nda sendika ve emek örgütlerinden sorumlu başkan yardımcısı olan İsmail Görmez, yolun karşısına geçmek isterken Muhammet Karataş yönetimindeki 35 AC 2092 plakalı otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Sürücü aracıyla olay yerinden kaçarken evli ve 2 çocuk babası İsmail Görmez, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü.
 
Muhammet Karataş, olaydan yaklaşık 6 saat sonra polislere teslim oldu. Gözaltına alınan Karataş'ın Eskişehir'deki bir oto galerisinde çalıştığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
 
Kazada ölen İsmail Görmez için Huzur Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, CHP İl Başkanı Erman Gölet, İsmail Görmez'in yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Görmez, kılınan cenaze namazından sonra götürüldüğü Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam