CHP'den şehitler için mevlit

 DENİZLİ’de, CHP İl Teşkilatı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında İlbade Mahallesi'nde mevlit okutup, 2 bin kişiye yemek verdi. Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinlikleri kapsamında CHP Denizli İl Örgütü İlbade Mahallesi'nde Çanakkale Şehitleri için mev

CHP'den şehitler için mevlit

 

DENİZLİ’de, CHP İl Teşkilatı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında İlbade Mahallesi'nde mevlit okutup, 2 bin kişiye yemek verdi.
 
Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinlikleri kapsamında CHP Denizli İl Örgütü İlbade Mahallesi'nde Çanakkale Şehitleri için mevlit okuttu. CHP İlbade Mahalle Temsilciliği tarafından sokakta okutulan mevlitten sonra 2 bin kişiye yemek dağıtıldı. Mevlide CHP İl Başkanı Mehmet Ali Orpak, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, partiler ve çok sayıda kişi katıldı. CHP İlbade Mahalle Temsilcisi İsmail Sert, mevlitte parti bayraklarının asılmadığını hatırlatarak, "İlk defa CHP olarak böyle bir etkinlik düzenliyoruz. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında bugün 2 bin kişiye yemek hayrı verdik. Amacımız; toplumun tüm kesimini kucaklamak ve önemli günlerimizi birlikte kutlamaktır. Çanakkale şehitleriyle bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz, Türk toplumunun unutulmaz kahramanlarıdır. Milli günlerle ve milli birliğimizi temsil eden anlamlı günlerde şehitlerimize gereken önemi vermemiz gerekiyor. Bu yüzden imece usulü oluşturduğumuz imkanlarla bu toplu yemeği düzenledik ve ruhlarını şad etmek için mevlit okuttuk. Birlik ve beraberlik ile ulusal bütünlüğümüzün daha büyük önem kazandığı böyle bir dönemde gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile şehitlerimize ve şehit ailelerine verdiğimiz önemi bir kez daha göstermiş olduk" dedi.
 
CHP İl Başkanı Mehmet Ali Orpak ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, mevlite katılanlara yemek dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam