Cezası bittiği gibi karısını öldürdü

Alınan bilgiye göre, taksicilik yapan Ali Kandemir (43), geçen yıl eşine şiddet uyguladığı için mahkeme tarafından 6 ay boyunca eşinden uzak durma cezasına çarptırıldı. Kandemir'in cezası 18 Haziran'da sona erdi. İki çocukları bulunan Ali Kandemir ile eşi

Cezası bittiği gibi karısını öldürdü

Alınan bilgiye göre, taksicilik yapan Ali Kandemir (43), geçen yıl eşine şiddet uyguladığı için mahkeme tarafından 6 ay boyunca eşinden uzak durma cezasına çarptırıldı. Kandemir'in cezası 18 Haziran'da sona erdi. İki çocukları bulunan Ali Kandemir ile eşi Birsen Kandemir (33) sürenin sona ermesinden sonra yine sık sık kavga etmeye başladı.

Ali ve Birsen Kandemir, 5 Temmuz Salı akşamı yine şiddetli bir kavgaya tutuştu. Sokağa taşan kavgada Ali Kandemir, eşi Birsen Kandemir'i sokak ortasında silahla yaraladı. Hastaneye kaldırılan genç kadın hayatını kaybetti. Ali Kandemir ise polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam