Cezası ağır oldu

 Samsun'un Tekkeköy İlçesi’nde geçen yıl kız kardeşinin düğününde tabancayla havaya ateş ederek 2 kişinin ölümüne neden olan tutuklu sanık 24 yaşındaki Engin Ergör ile tabancanın sahibi olan tutuksuz sanık 26 yaşındaki İlhan Ergör’ün yargılanmasına devam

Cezası ağır oldu

 

Samsun'un Tekkeköy İlçesi’nde geçen yıl kız kardeşinin düğününde tabancayla havaya ateş ederek 2 kişinin ölümüne neden olan tutuklu sanık 24 yaşındaki Engin Ergör ile tabancanın sahibi olan tutuksuz sanık 26 yaşındaki İlhan Ergör’ün yargılanmasına devam edildi. 
 
Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanığın 2 kişiyi öldürmek suçundan 50 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep ederken, İlhan Ergör’ün de ‘tabancasını vererek cinayetlere yardımcı olduğu’ iddiasıyla 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. 
 
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. İlhan Ergör 30 yılla yargılanıyor. Engin Ergör için 50 yıl istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam