Cezaevinden kaçak kişi Sarp Sınır kapısında yakalandı!

Kırşehir Cezaevi’nden bir süre önce firar eden ve 17 dosyadan aranan M.K., Sarp Sınır Kapısı’nda sahte kimlikle yakalandı.Artvin İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sarp Sınır Kapısı’ndan 27 Temmuz günü saat 11.00 sıralarında ülk

Cezaevinden kaçak kişi Sarp Sınır kapısında yakalandı!

Kırşehir Cezaevi’nden bir süre önce firar eden ve 17 dosyadan aranan M.K., Sarp Sınır Kapısı’nda sahte kimlikle yakalandı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sarp Sınır Kapısı’ndan 27 Temmuz günü saat 11.00 sıralarında ülkemize giriş yapmak üzere Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Sarp Hudut Kapısı Şube Müdürlüğü’ne müracaatta bulunan şahsın ibraz etmiş olduğu kimliğin sahte olduğundan şüphelenilmiş, yapılan incelemede şahsın nüfus cüzdanının sahte olarak tanzim edildiği ve şahsın M.K. olduğu anlaşılarak, UYAP sorgulamasında Kırşehir (kapatılan) Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2012/155 sayılı Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması müzekkeresi ile Cezaevi Firarisi olduğu, ayrıca farklı dosyalardan 17 adet ‘aranıyor’ kaydı olduğu tespit edilmiştir. Şahıs gerekli adli tahkikat dosyaları ile birlikte Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü yetkililerine teslim edilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler