Cezaevi'nde intihar!

Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan bir mahkum girdiği bunalım sonucunda intihar etti. Edinilen bilgiye göre, daha önce başka bir suçtan cezaevinde yatan 23 yaşındaki Veysel Yıldırım, suçunun bitmesine 1 yıl kaldığı için Siirt Yarı Açık Cezaevi'ne gönde

Cezaevi'nde intihar!

Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan bir mahkum girdiği bunalım sonucunda intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre, daha önce başka bir suçtan cezaevinde yatan 23 yaşındaki Veysel Yıldırım, suçunun bitmesine 1 yıl kaldığı için Siirt Yarı Açık Cezaevi'ne gönderildi. Siirt Yarı Açık Cezaevi'nde özgürlüğüne kavuşmayı bekleyen Yıldırım, yağmalama suçundan yargılandığı başka bir davada mahkeme tarafından 19 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
Mahkeme tarafından verilen karar gereği yeniden Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Yıldırım, iddiaya göre, girdiği bunalım sonucu tavana astığı çarşafı boynuna geçirerek intihar etti. 
 
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam