Ceseti kendi çöp evinden çıktı

İzmit'te tonlarca çöp biriktirilen ve çevreyle ağır koku yayılan evde, 15 gündür kayıp olan pazarcının cesedi bulundu.GÜNLERDİR HABER ALINMIYORDUYenidoğan Mahallesi Nurettin Paşa caddesi Özgür Sokak'taki tek katlı evde oturarn ve pazarcılık yaparak geçimi

Ceseti kendi çöp evinden çıktı

İzmit'te tonlarca çöp biriktirilen ve çevreyle ağır koku yayılan evde, 15 gündür kayıp olan pazarcının cesedi bulundu.

GÜNLERDİR HABER ALINMIYORDU

Yenidoğan Mahallesi Nurettin Paşa caddesi Özgür Sokak'taki tek katlı evde oturarn ve pazarcılık yaparak geçimini sağlayan 58 yaşındaki Şeref Tekneci'den komşuları 15 günden bu yana haber alamadı. Evden ağır kokular da yayılınca komşular durumu polise bildirdi.   

15 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ

Eve gelen polisler içersinin tonlarca çöple dolu olduğunu gördü. Biraz daha araştırma yapınca Şeref Tekneci'nin cesediyle karşılaştı. İlk incelemede, Şeref Tekneci'nin yaklaşık 15 gün önce öldüğü anlaşıldı. Cenaze otopsi için Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Yalnız yaşadığı ve akrabalarına da ulaşılamadığı belirtilen Şeref Tekneci'nin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler