Cesedi 10 gün sonra bulundu!

TEKİRDAĞ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde özel bir şirkete ait liman iskelesinden 10 gün önce denize düşen vinç operatörü, 48 yaşındaki Nuri Bektaş’ın cesedi Şarköy açıklarında kuru yük gemisi mürettebatı tarafından bulundu. Marmara Ereğlisi İlçesi’ndeki ö

Cesedi 10 gün sonra bulundu!

TEKİRDAĞ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde özel bir şirkete ait liman iskelesinden 10 gün önce denize düşen vinç operatörü, 48 yaşındaki Nuri Bektaş’ın cesedi Şarköy açıklarında kuru yük gemisi mürettebatı tarafından bulundu.


Marmara Ereğlisi İlçesi’ndeki özel şirkete ait limanda vinç operatörü olarak çalışan Nuri Bektaş’ın gece eve gelmemesi üzerine yakınları polise haber verdi. Limandaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri Bektaş'ın 03.00 da iskeleye doğru yürüdükten sonra gözden kaybolduğunu belirledi. Denize düştüğü sanılan Bektaş’ın bulunması için 10 gün önce AFAD, jandarma, denizi polis arama başlattı. Önce düştüğü alanda başlatılan arama çalışmaları daha sonra sürüklenme olasılığı göz önüne alınarak genişletildi ancak bir sonuç alınamadı. 

YÜK GEMİSİ MÜRETTEBATI FARK ETTİ

Tekirdağ’ın Marmara Denizi’ne kıyısı olan Şarköy İlçesi’nden Çanakkale Boğazına giden kuru yük gemisinin mürettebatı, dün gece denizde bir ceset olduğunu görerek sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Kıyıya çıkarılan erkek cesedinin 10 gün önce kaybolan Nuri Bektaş’a ait olduğu belirlendi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesi ardından Nuri Bektaş’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam