Cep telefonu hayat kurtardı!

Alınan bilgiye göre, Cumhuriye Mahallesi Yiğitpaşa Caddesi'ndeki bir apartmanda yaşayan ve bir süre önce nişanlısından ayrılan Cihangir A. (31), evde kimsenin bulunmadığı sırada intihar girişiminde bulundu.Göğsünden silahla yaralanan Cihangir A, bir süre

Cep telefonu hayat kurtardı!

Alınan bilgiye göre, Cumhuriye Mahallesi Yiğitpaşa Caddesi'ndeki bir apartmanda yaşayan ve bir süre önce nişanlısından ayrılan Cihangir A. (31), evde kimsenin bulunmadığı sırada intihar girişiminde bulundu.

Göğsünden silahla yaralanan Cihangir A, bir süre sonra cep telefonundan alt katta yaşayan komşusu E.B'yi arayıp yardım istedi. Eve gelen E.B, 112 Acil Servis ekipleri ve polisi haber verdi.

Ağır yaralanan Cihangir A, ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunusemre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Cihangir A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Emniyette ifadesi alınan E.B'nin, üst kat komşusu Cihangir A'nın telefonla arayarak intihar girişiminde bulunduğunu söylemesi üzerine eve gittiğini anlattığı öğrenildi. E.B'nin, nişanlısından yeni ayrıldığını ifade eden Cihangir A'nın ''ağabey çok sevdiğimi söylersin''dediğini aktardığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler