Cenazeye giderken...: 10 yaralı

Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki bir cenazeye giden Mehmet Tunç’un kullandığı 35 ATP 60 plakalı araç, Balıkesir’den Bursa yolu çıkışının 7. kilometresi Değirmen Boğazı mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetme

Cenazeye giderken...: 10 yaralı

Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki bir cenazeye giden Mehmet Tunç’un kullandığı 35 ATP 60 plakalı araç, Balıkesir’den Bursa yolu çıkışının 7. kilometresi Değirmen Boğazı mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak köprü direğine çarpıp, ters döndü. Parçalanan araçtaki yaralılar etrafa savrulurken, sıkışan yaralıları ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı AKS ekipleri kurtardı. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibinin sevk edildiği kazada can pazarı yaşandı. Kazada yaralanan sürücü Mehmet Tunç, Ayla Tunç, Seyhan Taşdemir (42), Musa Taşdemir (24), Makbule Sönmez (62) ve oğlu İsmail Sönmez Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, İsmail Tunç (46), anneleri Bedia Tunç (72), Cemalettin Taşdemir (54), Beyhan Taşdemir ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Musa Taşdemir’in ameliyata alındığı öğrenildi.

Sürücü Mehmet Tunç’un ifadesinde, yolda seyir halindeyken plakasını alamadığı bir başka aracın kendisini sollamak isterken sıkıştırdığını, tam bu sırada bankete çıkıp köprüye çarptığını, köprünün direği ve korkulukları sayesinde dereye uçmaktan son anda kurtulduklarını söylediği belirtildi.

Yaralılardan İsmail Sönmez ise, İzmir’den geldiklerini, Ayla Tunç’un bir yakınının cenazesine katılmak için Bandırma ilçesine gittiklerini, Balıkesir çıkışında kendilerini bir aracın sıkıştırdığını ve kazanın bu şekilde meydana geldiğini ileri sürdü.

Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapanan yol, aracın kaldırılması ve olay yerinin temizlenmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazada hurdaya dönen araç yediemin otoparkına çekilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler