Cemaat imamı böyle protesto etti

 Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Kadıllı Köyü'nde köylüler cami imamına kızarken teravih namazı için komşu köylere gitti. Bunun üzerine köy camisi cemaatsiz kaldı. Gebze'ye bağlı Kadıllı Köyü Camii'ne kısa süre önce atanan imam Aydın Güngör ile köylüler

Cemaat imamı böyle protesto etti

 

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Kadıllı Köyü'nde köylüler cami imamına kızarken teravih namazı için komşu köylere gitti. Bunun üzerine köy camisi cemaatsiz kaldı.

 

Gebze'ye bağlı Kadıllı Köyü Camii'ne kısa süre önce atanan imam Aydın Güngör ile köylüler arasında dini bilgi konusunda anlaşmazlık çıktı. İmamın dini bilgisinin eksik olduğunu öne süren köylüler teravih namazlarını komşu Cuma Köy ile Mollafenari Köyü camilerinde kılmaya başladı.

 

Köy Muhtarı Necati Özyürt, cemaatin teravih namazı için başka köylere gittiğini doğrularken Gebze Müftülüğü'ne başvurarak köy camiine yeni imam atanmasını istediklerini söyledi. Müftülüğün bu küskünlükle ilgili inceleme başlattığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam