Çelik yelek hayat kurtardı

 BİNGÖL'de 10 askerin şehit olduğu roketli saldırıda yaralanan askerlerden er Cihan İlhan'ın, askeri konvoyda muhafız olarak görev yaptığı, çelik yelek giymesi sayesinde hafif yaralı kurtulduğu ortaya çıktı. Sandıklı Belediye Başkanı MHP'li İsmail Elibol,

Çelik yelek hayat kurtardı

 

BİNGÖL'de 10 askerin şehit olduğu roketli saldırıda yaralanan askerlerden er Cihan İlhan'ın, askeri konvoyda muhafız olarak görev yaptığı, çelik yelek giymesi sayesinde hafif yaralı kurtulduğu ortaya çıktı.
 
Sandıklı Belediye Başkanı MHP'li İsmail Elibol, halen Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren er Cihan İlhan ile telefonla görüştüğünü belirterek kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu ve sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığını kaydetti. 
 
 
Yaralı askerin sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Başkan Elibol, "Durumu iyiymiş. Muhafız olarak görevlendirildiği için çelik yelek giymiş ve saldırıdan hafif yaralı kurtulmuş. Kendisine ve ailesine acil şifalar diliyorum. Son zamanlarda artan terör saldırılarını kınıyorum. Şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine ve büyük Türk milletine baş sağlığı diliyorum" dedi.
 
Belediye Başkanı İsmail Elibol, vücuduna şarapnel parçaları isabet eden ve yanıklar oluşan Cihan İlhan'ın, ailesiyle de telefonla görüştüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler