Cazibe çetesi yakayı ele verdi!

Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, son zamanlarda duygusal bağ kurarak ağlarına düşürdüğü erkekleri soyan veya gasp eden 7 kişilik bir kadın çetesinin peşine düştü. Soyulan erkeklerin ifadeleri doğrultusunda kadınların kaldığı Örnek Mahallesi 1416 Sokak'taki

Cazibe çetesi yakayı ele verdi!

Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, son zamanlarda duygusal bağ kurarak ağlarına düşürdüğü erkekleri soyan veya gasp eden 7 kişilik bir kadın çetesinin peşine düştü.

Soyulan erkeklerin ifadeleri doğrultusunda kadınların kaldığı Örnek Mahallesi 1416 Sokak'taki eve baskın düzenlendi.

HER TÜRLÜ SUÇ VAR

Hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve yağma suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan Zeynep Y.(30), Cansu K.(20), Seda I.(22), Türkan K.(41), Nesrin I.(32), G. B.(15), Hacer Y.(35) ve Şaban I.(26) gözaltına alındı.

DOLANDIRICILIK İÇİN FARKLI ŞEHİRLERDE EV TUTTULAR

Evde içinde 50 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan para kasası bulundu. Kadınların yurdun çeşitli illerinde ev tuttuktan sonra dolandırıcılık olaylarına karıştıkları ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam