Çaybaşı Mahallesi’nin Çehresi Değişiyor

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi. Görmez yaptı

Çaybaşı Mahallesi’nin Çehresi Değişiyor

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi. Görmez yaptığı açıklamada, "Sosyal ve sportif yaşam alanları, düğün salonları, taziye evleri, organik tarım pazarları, kadınlara özel aktivite merkezleri gibi farklı talepler geliyor. Bir yandan bunları karşılamaya çalışırken öte yandan yıllarca yerel hizmetlerden mahrum kalmış bazı semtlerimiz var. Örneğin Roman kardeşlerimizin yoğunlukta yaşadığı Çaybaşı'nda asfalt çalışması, çevre düzenlemesinin önemli bir kısmını bitirdik. Şimdi ise düğün salonları, futbol, basketbol, çocuk oyun parkları gibi çalışmalar yapıyoruz. Bizim parolamız eşit hizmet gülümseyen kenttir. Torbalı'da yaşayan herkesin mutlu olduğu, kendisini mutlu his ettiği bir ilçe oluşturmanın heyecanı içindeyiz" dedi.

Çaybaşı Mahallesi’nin Çehresi Değişiyor

Çaybaşı Mahallesi’nin Çehresi Değişiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam