Çaya Düşen Otomobilde Boğuldu

 Antalya'da bir otelde şoför olarak çalışan 25 yaşındaki Gökhan Avcı, şirket aracıyla Aksu Çayı'na uçtu. Araçtan çıkamayan Avcı, boğularak yaşamını yitirdi.  Olay, saat 05.30 sıralarında Aksu İlçesi'nde meydana geldi. Belek'teki 5 Yıldızlı bir otelde şofö

Çaya Düşen Otomobilde Boğuldu

 

Antalya'da bir otelde şoför olarak çalışan 25 yaşındaki Gökhan Avcı, şirket aracıyla Aksu Çayı'na uçtu. Araçtan çıkamayan Avcı, boğularak yaşamını yitirdi. 
 
Olay, saat 05.30 sıralarında Aksu İlçesi'nde meydana geldi. Belek'teki 5 Yıldızlı bir otelde şoför olarak çalışan Gökhan Avcı, 07 EDT 68 plakalı otomobille Antalya istikametine giderken direksiyon hakimiyetini yitirdi. Antalya'ya 20 kilometre kaldığını gösteren tabelaya çarpan araç, ardından Aksu Çayı'na düştü. Su içerisinde terk dönen otomobilden çıkamayan Avcı, boğularak yaşamını yitirdi. 
 
Avcı'nın cesedi, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait İtfaiye Kurtarma Ekibi'nin vinci ile çaydan çıkarıldı. Genç şoförün cesedi, yol kenarında uzun süre cenaze aracının gelmesini bekledi. Gökhan Avcı'nın cenazesi Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. 
 
Avcı'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel sayfasında yer alan '7/24 ırgatlık yapıyor' yazısı dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam