ÇATOM’dan Vali Koçak’a Ziyaret

Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) Mardin birim sorumluları, Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.Mardin’e bağlı olarak faaliyet gösteren ÇATOM birim sorumluları, Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz ile birlikte Vali Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret etti

ÇATOM’dan Vali Koçak’a Ziyaret
Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) Mardin birim sorumluları, Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.
Mardin’e bağlı olarak faaliyet gösteren ÇATOM birim sorumluları, Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz ile birlikte Vali Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret etti.
Kadınlara yönelik okuma-yazma, ev ekonomisi, genel sağlık, ana-çocuk sağlığı, çocuk bakımı ve eğitimi, el sanatları ve gelir getirici alanlarda beceri geliştirme kursları düzenleyerek, eğitim verdikleri hedef kitleleri ile yapılan çalışmalar ile ilgili Vali Koçak’a bilgi veren ÇATOM birim sorumluları Mardin’de şimdiye kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
ÇATOM’un bölgede ve özellikle Mardin’de yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Vali Koçak ÇATOM’un Mardin’de çok başarılı projelere imza attığını belirterek teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler