Çatışma: 1 asker yaralı

Batman 19 Mayıs mahallesi'nde meydana gelen olayda yeğenini almaya gelen Uzman Çavuş Avşar, uyuşturucu çetesiyle girdiği çatışmada yaralandı.Batman'da bir uzman çavuş uyuşturucu çetesi ile girdiği çatışma sonucu yaralandı.YİĞENİNİ ALMAYA GELMİŞTİŞırnak'ın

Çatışma: 1 asker yaralı

Batman 19 Mayıs mahallesi'nde meydana gelen olayda yeğenini almaya gelen Uzman Çavuş Avşar, uyuşturucu çetesiyle girdiği çatışmada yaralandı.

Batman'da bir uzman çavuş uyuşturucu çetesi ile girdiği çatışma sonucu yaralandı.

YİĞENİNİ ALMAYA GELMİŞTİ

Şırnak'ın İdil ilçesinde görevli Uzman Çavuş Bahadır Avşar (25), bir uyuşturucu çetesi tarafından İstanbul'dan Batman'a getirilen yeğeni Muhammed Avşar'ı (15) almak için Batman'a geldi. Uyuşturucu çetesini takip eden ve yeğenini almak isteyen Bahadır Avşar ile kimliği belirsiz kişiler arasında Pamukçular Caddesi üzerinde tartışma çıktı. Çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çete üyeleri ile Uzman çavuş Avşar arasında yaşanan silahlı çatışmada Avşar, omzuna isabet eden kurşun sonucu yaralandı.

SALDIRGANLAR AVŞAR'IN YİĞENİNİ KAÇIRDI

Saldırının yaşandığı bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Saldırganlar olay yerinden Avşar'ın yeğenini de alarak izlerini kaybettirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanan Uzman Çavuş Avşar, olay yerine gelen ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Avşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam