Çatı eylemi sürüyor!

Sakarya’da, parasını alamadıklarını iddia eden işçiler, Erenler İmam Hatip Ortaokulu çatısında üç gündür eylemi sürdürüyor. Bölgede kontrol amaçlı polis, itfaiye ve ambulans bekliyor. Paralarını alamadıklarını iddia eden işçiler, pazartesi çıktıkları Saka

Çatı eylemi sürüyor!
Sakarya’da, parasını alamadıklarını iddia eden işçiler, Erenler İmam Hatip Ortaokulu çatısında üç gündür eylemi sürdürüyor.
 
Bölgede kontrol amaçlı polis, itfaiye ve ambulans bekliyor. Paralarını alamadıklarını iddia eden işçiler, pazartesi çıktıkları Sakarya’nın Erenler ilçesindeki Erenler İmam Hatip Ortaokulu binasında eyleme devam ediyor. Üç aylık ücretleri olan 180 bin TL’yi alamadıklarını iddia eden işçilere yapılan ikna çalışmalarından da bir sonuç alınamadı. Eylemin başladığı andan itibaren inşaatın önünden ayrılmayan polis, itfaiye ve ambulans ekipleri de vardiyalı olarak bölgede bekleyişini sürdürüyor.
 
Paralarını almadan çatıdan inmeyeceklerini belirten işçiler, pazartesi günü başladıkları eylemde okulun bahçesini ve çatısını ateşe vermiş, okul çevresinde bulunan polis ekiplerinin içeriye girmemesi için taş ve kiremit fırlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam