Çarşıbaşı'nda ölüm kuyusunu doldurdular!

Haber61/haber servisi - Trabzon’da dere faciasının ardından..   Çarşıbaşı İlçesi’nde bir ay kadar önce meydana gelen olayda ihmaller zincirinin bir ayağı olan derede açılan ölüm çukuru kapatıldı. İlçenin sevilen esnaflarından Hasan Ustabaşı, derede arkada

Çarşıbaşı'nda ölüm kuyusunu doldurdular!

Haber61/haber servisi - Trabzon’da dere faciasının ardından..

Çarşıbaşı İlçesi’nde bir ay kadar önce meydana gelen olayda ihmaller zincirinin bir ayağı olan derede açılan ölüm çukuru kapatıldı. İlçenin sevilen esnaflarından Hasan Ustabaşı, derede arkadaşlarıyla balık tutmak isterken derede açılan çukurun derinliğini fark edemeyip derinliği 7-8 metre olan ve çamurla dolan çukurun içine düşmüş ve boğularak can vermişti.

Olayda dereyi kirletildiği, dere ıslah çalışması sırasında asla hafriyat alınmaması gerekirken hafriyat alındığı ortaya çıkmış ve ihmaller zincirinin Hasan’ın ölümüne neden olduğu ortaya çıkmıştı.

Aynı noktada ilçe halkı eylem yapıp, “Başka Hasanlar ölmesin. Deremiz kan akıyor. Deremizi kirletenler hesabını versin” sloganlarıyla eylem yapıp basın mensuplarına Hasan Ustabaşı’nın ailesi açıklama yapmıştı.

İşte bu ölüm kuyusu dolduruldu. Derenin doğal dengesini bozanların hesap vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler