Çapkınlara özel gözlük !

ABD'deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde görevli bilim adamları çapkınların hayatını kolaylaştıracak bir gözlük geliştirdi. Bu gözlük sayesinde karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını 'rezil' olmadan anlayacaksınız. Sistem şöyle çalışıyo

Çapkınlara özel gözlük !

ABD'deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde görevli bilim adamları çapkınların hayatını kolaylaştıracak bir gözlük geliştirdi. Bu gözlük sayesinde karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını 'rezil' olmadan anlayacaksınız. Sistem şöyle çalışıyor: Gözlük üzerindeki sensörler karşınızdaki kişinin mimik ve hareketlerini inceliyor.

İfadeleri kamerada yüklü 24 yüz ifadesiyle karşılaştıran gözlük tavlamaya çalıştığınız kızın sizden sıkılıp sıkılmadığı hakkında ışıklarla bilgi veriyor. Kırmızı yanarsa kız sizden sıkılmış ve hoşlanmamış demek, sarı yanarsa biraz daha 'çalışmanız' gerekiyor. Yeşil yanıyorsa sizden hoşlanmış demek, 'durmak yok, asılmaya devam."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler