Canlı yayın aracı gelin arabası oldu!

Ordu'da yerel bir televizyon kanalında görevli damat, gelin arabası olarak canlı yayın aracını tercih etti.   Ordu'da uydudan yayın yapan TV 52'nin haber müdürü Muzaffer Şensoy, hayatını birleştireceği Seran Eren'e sürpriz yaparak canlı yayın aracını geli

Canlı yayın aracı gelin arabası oldu!
Ordu'da yerel bir televizyon kanalında görevli damat, gelin arabası olarak canlı yayın aracını tercih etti.
 
Ordu'da uydudan yayın yapan TV 52'nin haber müdürü Muzaffer Şensoy, hayatını birleştireceği Seran Eren'e sürpriz yaparak canlı yayın aracını gelin arabası olarak süsledi.
 
Düğün öncesi canlı yayın aracıyla konvoy eşliğinde şehir turu atan çift, daha sonra Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın kıydığı nikah ile dünya evine girdi. 
 
Damat Muzaffer Şensoy, uzun yıllardır çalıştığı kurumda muhabirlik başta olmak üzere birçok görevlerde bulunduğunu ve düğünlerinde farklı bir şey yapmak için canlı yayın aracını kullandıklarını belirterek, "Canlı yayın aracında daha önce çok görev yapmıştım. Şimdi bu araç gelin arabamız oldu ve çok mutluyuz" dedi. 
 
Seran Eren ise eşinin sürprizi karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Benim için unutulmaz bir anı oldu. Kendi düğünümde bir kanalın canlı yayın aracının kullanılacağı hiç aklıma gelmezdi. Eşime teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler