Camide bu yapılır mı?

İstanbul'da 3 ayrı ilçede uyuşturucu çetesine yönelik düzenlenen operasyonda, 18 kişi yakalandı. Çetenin dikkat çekmemek için uyuşturucu satışını cami tuvaletlerinde yaptığı tespit edildi.İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğu ve Güneydoğu'dan ge

Camide bu yapılır mı?

İstanbul'da 3 ayrı ilçede uyuşturucu çetesine yönelik düzenlenen operasyonda, 18 kişi yakalandı. Çetenin dikkat çekmemek için uyuşturucu satışını cami tuvaletlerinde yaptığı tespit edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğu ve Güneydoğu'dan getirdikleri uyuşturucuları sokak torbacıları aracılığıyla piyasada süren bir çeteye yönelik geniş çaplı soruşturma başlattı. Jandarma Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Büyükçekmece'de 40 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan operasyonda liderliğini S.B.'nin yaptığı 18 kişi gözaltına alındı.
 
Piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış, 446 gram eroin, 5 gram kokain, 1 kilo 700 gram esrar, 65 gram bonzai ve sentetik uyuşturucu haplar ile uyuşturucu gelirinden elde edilen 18 bin 745 TL ele geçirildi.
 
Uyuşturucu tacirlerinin yakalanmamak için uyuşturucu satşını cami tuvaletlerinde yaptığı tespit edildi. Adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden lider S.B.'nin de aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam