Cami imamına 27 bıçak darbesi

  Van'ın Özalp ilçesindeki Bilali Habeş Camii İmamı Nazım Ak; kayınbabası, kayınbiraderi ile eşinin dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Dün işlenen cinayetin sebebi henüz bilinmezken, cinayeti işlediklerini itiraf eden zanlılar, polise t

Cami imamına 27 bıçak darbesi

  Van'ın Özalp ilçesindeki Bilali Habeş Camii İmamı Nazım Ak; kayınbabası, kayınbiraderi ile eşinin dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Dün işlenen cinayetin sebebi henüz bilinmezken, cinayeti işlediklerini itiraf eden zanlılar, polise teslim oldu.

Özalp'ın İstasyon Mahallesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında ilginç bir cinayet meydana geldi. Aynı mahallede bulunan Bilali Habeş Camii'nde imamlık yapan 23 yaşındaki Nazım Ak, yatsı namazını kıldırdıktan sonra cami yakınında bulunan evine gitti.

 Evine kayınpederi İ.D., kaynı ve eşinin dayısının geldiğini gören N.A., onlarla bir süre oturup çay içti. Çay'dan kısa bir süre sonra henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada kayınpederi, kaynı ve eşinin dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanan İmam Nazım Ak, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Evden çıkan sesler üzerine evin bir üst katında oturan ev sahibi Adıgüzel Bargin, eve gelince, kanlar içerisinde yatarken bulduğu imamı aracıyla Özalp Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahalesi ardından, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan imam Nazım Ak hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından, minibüsle Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz köyüne kadar gelen imamın kayınpederi İ.D., kaynı ve eşinin dayısı, polisi arayarak teslim olacaklarını bildirdi. Köye gelen polis tarafından gözaltına alınan 3 zanlı, Özalp Emniyet Amirliği'ne götürüldü.

8 aylık bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen imam Nazım Ak'ın eşi B.A. da gözaltına alınırken, zanlıların sorgularının sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam