Cami duvarından şantaj! ÇIPLAK...

İstanbul'da yaşayan işadamı H.A., Azeri uyruklu sevgilisine Arnavutköy'de bir daire kiraladı. Bir süre sonra Azeri sevgilinin evi soyuldu. Kadının evinden çalınan dizüstü bilgisayar ile fotoğraf makinesini, daha önceden sabıkası bulunan Ali D. adlı kişi s

Cami duvarından şantaj!  ÇIPLAK...

İstanbul'da yaşayan işadamı H.A., Azeri uyruklu sevgilisine Arnavutköy'de bir daire kiraladı. Bir süre sonra Azeri sevgilinin evi soyuldu. Kadının evinden çalınan dizüstü bilgisayar ile fotoğraf makinesini, daha önceden sabıkası bulunan Ali D. adlı kişi satın aldı.

Ali D., bilgisayarda bulduğu ve işadamı ile sevgilisinin yer aldığı fotoğrafları bir CD'ye yükleyerek H.A.'ya gönderdi. Ardından da işadamının cep telefonuna "Kargoda peruklu çıplak ve alemlerde çekilmiş fotoğrafların var. Bir an önce CD'yi seyret bir daha seni aramayacağım, şakam yok. Seni aradığımda net cevabını ver.

Yoksa fotoğraflarını iş ve aile çevrendeki herkese servis ederim" mesajları yolladı. Ali D., daha sonra H.A.'yı telefonla arayarak "İplerin bizim elimizde, feriştağı gelse seni kimse kurtaramaz, bizi oyalama" diyerek 300 bin TL istedi.

40 BİNE KADAR İNDİ AMA...

Ali D., işadamı parayı vermeyince fotoğrafları "Sizce bu yüzler nerede" yazısıyla birlikte bir caminin duvarına astı. İstediği para miktarını daha sonra 40 bin TL'ye indiren Ali D.'den kurtulamayacağını anlayan işadamı polise başvurdu.

Polis tarafından yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Geçtiğimiz gün yapılan karar duruşmasında mahkeme, "yağmaya teşebbüs" suçundan Ali D.'yi 8 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Eylemin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle cezayı 6 yıla indiren mahkeme, ardından da iyi hal indirimi uygulayarak Ali D.'ye 5 yıl hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam