Cami de bari yapmayın bunu..!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir caminin ses sistemi çalındı. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba’da Hasabahçe Camisi’ne giren hırsızlar, caminin ses sistemini çaldı. Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından yakalanan hırsızların, Çarşamba’d

Cami de bari yapmayın bunu..!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir caminin ses sistemi çalındı. 

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba’da Hasabahçe Camisi’ne giren hırsızlar, caminin ses sistemini çaldı. Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından yakalanan hırsızların, Çarşamba’da son dönemde yaşanan başka hırsızlık olaylarına da karıştıkları ortaya çıktı.
 
Ses sistemini çaldıkları camiye, caminin penceresini açarak girdikleri örenilen ve yaşlarının küçük oldukları gözlenen hırsızlar, daha öncesinde bir marketten kasa ile armut çalıkları ve bir okulda da hırsızlık yaptıkları öğrenildi.
 
Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından yakalanan A.Ç.(17), M.S(16), E.A(18) ve C.A.(16), Çarşamba Çocuk Şube ekiplerine teslim edildi.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler