Çadırda yangın: 4 çocuk öldü!

 SURİYE'nin İdlib kentine bağlı Atme Kasabası'nın kırsal alanında kurulan naylon çadırda piknik tüpün alev alması sonucu çıkan yangında yaralanan 6'sı çocuk, 9 kişi, Hatay'ın Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılardan durumu ağır olan 4 çocuk ku

Çadırda yangın: 4 çocuk öldü!

 

SURİYE'nin İdlib kentine bağlı Atme Kasabası'nın kırsal alanında kurulan naylon çadırda piknik tüpün alev alması sonucu çıkan yangında yaralanan 6'sı çocuk, 9 kişi, Hatay'ın Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılardan durumu ağır olan 4 çocuk kurtarılamadı.
 
Olay, dün saat 22.30 sıralarında Reyhanlı İlçesi'nin Bükülmez Köyü'nün tam karşısına düşen İdlib'in Atme Kasabası'nın kırsal alanında meydana geldi. İddiaya göre, iç çatışmadan kaçarak ormanlık alanda kurdukları naylon çadırda yaşayan Suriyeli bir ailenin çadırında çay yapılan piknik tüpünün alev almasıyla yangın çıktı. Kısa sürede çadır alevler içinde kalırken, aile güçlükle kurtarıldı. Yaralılar yakınları tarafından önce Bükülmez Köyü'ne oradan da ambulanslarla Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Vücudunda ağır yanıklar olan biri 12-13 yaşlarında diğerleri daha küçük olan 4 çocuk yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.
 
SEVK EDİLDİLER
 
Yaralılardan durumu ağır olan 2'si, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, 2'si ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi. Reyhanlı'da tedavisi süren 1 yaralının da yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler